Waar zit Jados

Eindhoven 2
Woonlocatie

De woonlocatie Jados Eindhoven 2 is gevestigd in een modern appartementencomplex waar ook Eindhoven 3 gevestigd is. Eindhoven 2 ligt dichtbij het centrum, het station en er zijn winkels op loopafstand. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en ligt vlakbij de Hogeschool en de Technische universiteit, waar ook het studentensportcentrum gevestigd is.

De 16 zelfstandige studio’s zijn verdeeld over twee verdiepingen. De studio’s variëren van 23 m2 tot 30 m2. Iedere studio heeft een eigen keuken en badkamer. Daarnaast kun je op beide verdiepingen gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer, keuken en kantoorruimte van Jados, waar de begeleiding een werkplek heeft.


Direct aanmelden

Begeleiding bij Jados Eindhoven 2

Wekelijks wordt er op maandag door de bewoners gezamenlijk gegeten en vindt er een bewonersoverleg plaats om huishoudelijke zaken te bespreken. Hierbij zijn alle bewoners aanwezig. Ook is er iedere week een avond waar bewoners kunnen aansluiten voor een kopje koffie/thee, om te kletsen of om een spelletje te spelen in de woonkamer. Het is vrijblijvend om hier wel of niet bij aan te sluiten. Onderling worden er zo nu en dan gezamenlijke activiteiten georganiseerd zoals een filmavond of een uitje. Voldoende mogelijkheden om contacten te leggen met anderen als je dit graag zou willen.

Huurprijzen

De huurprijzen van de studio’s liggen tussen de € 550,- en € 640,- per maand. Dit is inclusief voorschot servicekosten, maar exclusief elektra, water en internet/tv aansluiting. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.


Direct aanmelden