Waar zit Jados

Groningen 6
Studentenhuis

Jados Groningen 6 bevindt zich in de wijk de Wijert. In totaal is er plaats voor zeven bewoners, verdeeld over twee huizen naast elkaar. In het ene huis wonen vier studenten. In dat huis is een gezamenlijke wc, badkamer en keuken. Vanuit de keuken zie je het kantoortje van de begeleiding. Op de deur is aangegeven waar de begeleiding is als je ze niet in het kantoor ziet zitten.  In het andere huis wonen drie studenten en is de gezamenlijke woonkamer voor alle zeven studenten. Ook is daar een tuin waar iedereen gebruik van mag maken. Dat huis is uiteraard ook voorzien van een gezamenlijke badkamer en wc. Apparaten zoals de vriezer en wasmachine deel je met z’n zevenen.


Direct aanmelden

Omgeving Jados Groningen 6

Jados Groningen 6 staat in een rustige omgeving. Vanuit huis heb je de mogelijkheid om verschillende routes te wandelen door de stad of de natuur. Op loopafstand is er een winkelcentrum met onder andere twee supermarkten en een drogist.

Begeleiding

Er is doordeweeks van 08.00-21.00 uur begeleiding in het huis aanwezig. Soms heb je geplande afspraken, maar je mag de begeleiding ook op ongeplande momenten inzetten. Van maandag tot en met donderdag wordt er met de groep gezamenlijk gegeten en kook je om de beurt. Gezamenlijk eten is niet verplicht, maar we zien dat studenten er wel veel gebruik van maken. Eens in de twee weken is er een bewonersoverleg, waarin je de schoonmaaktaken verdeeld en bespreekt hoe het in huis gaat.

De voordelen van Jados Groningen 6 op een rij:

  •           Een studentenhuis in een rustige wijk in Groningen
  •           Ruime gedeelde faciliteiten
  •           10 minuten fietsen naar het station, 15 minuten fietsen naar het centrum
  •           Je fiets/scooter kan je binnen neerzetten

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief de servicekosten (gas, water en elektriciteit) liggen tussen de €395,- en €600,- per maand.


Direct aanmelden