Waar zit Jados

Groningen 1, 2 & 3
Studentenhuis

Jados Groningen 1,2 en 3 zijn gevestigd in de Dragant: een grote studentenflat in de wijk Selwerd. De eerste verdieping van de flat wordt volledig gehuurd door Jados. Aan de linkerkant van het trappenhuis is Groningen 1 gevestigd, aan de rechterkant Groningen 2 en 3. Zowel studenten als begeleiders weten elkaar hier te vinden, hoewel er ook voldoende rust, ruimte en privacy is.

Iedere groep bestaat uit ongeveer 7 studenten. Zij delen een woonkamer en een keuken. Daarnaast heeft iedere student zijn of haar eigen kamer met badkamer.

De Dragant is een studentenflat, die in 2019 volledig gerenoveerd is. De flat is strak ingericht en goed geïsoleerd wat betreft energie en geluid. In september 2019 is buurtrestaurant Duindoorn in het gebouw gekomen. Je kunt hier voor een studentenprijsje koffie drinken, lunchen of dineren. Het restaurant is tevens een ontmoetingsplek. Je kunt er afspreken met anderen of deelnemen aan de activiteiten die er worden georganiseerd. Ook kun je er rustig studeren of een boek lezen. Er is een binnenplaats met picknicktafels waar je in de zomer de nodige zonnestralen mee kunt pakken.


Direct aanmelden

Locatie

De flat is op loopafstand van het Zernike Complex. Ideaal voor studenten die hier colleges hebben. Ook als je in het centrum van de stad moet zijn, zit je hier goed. Je fietst in zo’n tien á 15 minuten naar het academiegebouw of de Grote Markt. Liever met de bus? Er is een bushalte in de buurt. De wijk Selwerd is heel rustig. Er zijn meerdere supermarkten in de buurt en ook winkelcentrum Paddepoel is op steenworp afstand. Kortom: een rustige omgeving, met het bruisende studentenleven om de hoek.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten is € 535,- per maand. Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.


Direct aanmelden