Waar zit Jados

Utrecht 1 & 2
Studentenhuis

In Utrecht zitten vier locaties van Jados. Sinds begin 2022 zijn Jados Utrecht 1, 2 en 4 verhuisd naar het centrum van Utrecht, vlakbij de Dom.

Jados Utrecht 1 en 2 zitten allebei in een eigen ‘toren’, naast elkaar. Beide torens hebben drie verdiepingen. In elke toren zitten zeventien slaapkamers (met allemaal een eigen badkamer). De bewoners zijn verdeeld in twee groepen. Elke groep heeft heeft een eigen woonkamer en keuken. Ook zit er in allebei de torens een werkplek voor begeleiding. Er is een gedeelde binnentuin die ook door andere bewoners van het gebouw kan worden gebruikt.

De woningen bevinden zich in hartje centrum, aan een rustig straatje. Het centraal station is vijf minuten fietsen (of twintig minuten lopen) en de dichtstbijzijnde supermarkten (Albert Heijn en Jumbo City) zijn vijf minuten lopen. Winkels, restaurants en bioscopen zitten allemaal vlakbij. Locaties van de universiteit en hogeschool bevinden zich op maximaal vijftien minuten fietsen.


Direct aanmelden

Begeleiding bij Jados Utrecht 1 en 2

Begeleiding is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur (op vrijdag tot 17.00 uur) aanwezig. Wekelijks eet elke groep een keer gezellig samen en is er een bewonersoverleg. Tijdens het bewonersoverleg komen er verschillende onderwerpen aan bod van studenten of begeleiding. Het bewonersoverleg wordt door de studenten vormgegeven, zo is er iedere week een andere student voorzitter en notulist. Begeleiding is ook hierbij aanwezig. Verder worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door begeleiding of studenten, zoals spelletjes spelen, tafeltennissen, voetballen, film kijken, een ijsje halen.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief servicekosten zijn rond de €511,-. De grootte van de kamers is inclusief badkamer ongeveer 15 m².


Direct aanmelden