Waar zit Jados

Utrecht 4
Woonlocatie

Jados Utrecht 4 zit sinds 2022 in een rustige straat, vlakbij de Dom.

De woningen zitten verspreid in het gebouw: sociale huur (Woonin) en huur door bewoners van Jados in hetzelfde gebouw en op dezelfde gang. Je buur is dus meestal niet een mede Jados bewoner.

Het gebouw heeft een binnentuin en ontmoetingsruimte voor alle bewoners van het gebouw (Woonin en Jados). Hier worden bijvoorbeeld koffiemomenten, borrels en spelletjesavonden georganiseerd voor het gebouw.

De 9 Jados bewoners hebben ieder een zelfstandig appartement met woonkamer, slaapkamer, badkamer en bergruimte. In de woonkamer zit een aanrechtblok, alle apparatuur neem je zelf mee (elektrische/inductie kookplaat, koelkast en wasmachine, evt ook vaatwasser of droger). De appartementen verschillen tussen de 35 en 52m2 en hebben verschillende indelingen.


Direct aanmelden

Omgeving Jados Utrecht 4

Het centraal station is vijf minuten fietsen (of twintig minuten lopen) en de dichtstbijzijnde supermarkten zijn vijf minuten lopen. Winkels, restaurants en bioscopen zitten allemaal vlakbij.

Begeleiding bij Jados Utrecht 4

Bij Jados Utrecht 4 wonen mensen met autisme die voornamelijk werken of werk zoeken.  De begeleiding heeft naast de ontmoetingsruimte een kantoor op de begane grond. Begeleiding is van maandag t/m donderdag aanwezig van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Huurprijzen

De huurprijs ligt rond de €855,- per maand (inclusief servicekosten, water en elektriciteit, exclusief gemeentelijke belastingen). Je kunt huursubsidie aanvragen.


Direct aanmelden