MENU SLUIT

Delft 4

Jados Delft 4
Studentenhuis

Jados Delft 4 bevindt zich in een groot studentencomplex op de Campus van de TU in Delft. Het gebouw bestaat volledig uit studio’s exclusief voor studenten. De studio’s zijn ruim en hebben een eigen badkamer en keukenblokje. Het is mogelijk een koelkast en/of elektrisch kookstel te plaatsen (niet inbegrepen).

Het gebouw heeft twee hoofdentrees. Je kunt de deuren naar de gezamenlijk ruimtes in het gebouw openen met een elektronische sleutel (Saltobutton). Voor de voordeur van je studio zelf heb je een persoonlijke sleutel. Bezoek kun je via de intercom binnenlaten. In het gebouw is een gezamenlijke wasruimte waar wasmachines (met automatische zeeptoevoer) en wasdrogers aanwezig zijn. Tevens zijn er studentbeheerders aanwezig voor een eventueel reparatieverzoek.

De huurprijs bedraagt circa € 510,= per maand (inclusief voorschot servicekosten, gas, water elektra en internet). Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen

(tussen 9-12 en 13-16 uur)


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.


Christa
Charlotte
Adinda
Evelien