Waar zit Jados

Jados Delft 2
Studentenhuis

Jados Delft 2 is gevestigd in een studentencomplex van Duwo, de X-Ray aan de Röntgenweg. Het gebouw bestaat volledig uit studio’s exclusief voor studenten. De studio’s bestaan uit een grote kamer met eigen badkamer en een keukenblokje. Je moet wel zelf een koelkast en/of elektrisch kookstel neerzetten, mocht je dat op je kamer willen hebben. In de gemeenschappelijke ruimte van Jados wordt er gekookt en samen gegeten.

Het gebouw heeft twee hoofdentrees. Je kunt de deuren naar de gezamenlijk ruimtes in het gebouw openen met een Saltobutton, dit is een elektronische sleutel die je tegen een rondje aanhoudt. Voor de voordeur van je studio zelf heb je een gewone sleutel. Je kunt je bezoek via de intercom in het gebouw binnenlaten.

Direct aanmelden

Het complex bestaat uit twee gebouwen met ieder een eigen gezamenlijke fietsenberging. Verder is er een gezamenlijke wasruimte waar wasmachines en wasdrogers aanwezig zijn. Je hebt geen wasmiddel nodig, want de wasmachines hebben een automatische zeeptoevoer. Je krijgt een waskaart die je nodig hebt om de machines te gebruiken. Er zijn ook containerruimtes. De containers worden twee keer per week geleegd.

Op het binnenplein staan picknicktafels waar je in de zomer kunt barbecueën of lekker buiten kunt zitten. Er zijn studentbeheerders aanwezig die beschikbaar zijn wanneer je bv. een reparatieverzoek hebt.

Het complex ligt op loopafstand van (5 min lopen) het winkelcentrum de Hoven met verschillende supermarkten, een apotheek, drogist, een action en andere handige winkels.
Op 5 minuten fietsen van Centraal Station, de TU, InHolland en de Haagse Hogeschool in Delft.

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 490,- en €530,- per maand. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl. of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.