Waar zit Jados

Jados Delft 1
Studentenhuis

Jados Delft 1 is een studentenwoning op de campus van de Technische Universiteit van Delft. Ideaal als je hier studeert is dat je zo bij jouw faculteit bent. De locatie is dan ook omringd door de TU, InHolland Hogeschool en de Haagse Hogeschool. In de omgeving zijn er veel fietspaden, dit is dan ook de meest handige manier om je te verplaatsen. In ongeveer 7 minuten fietsen ben je bij het station en ook fiets je in deze tijd naar het oude bruisende centrum van Delft. Er zijn hier supermarkten, terrasjes, studentenverenigingen en een bioscoop. Ook rijdt er over de campus een bus die jou naar het centrum, station Delft of metrolijn E kan brengen. Vanuit hier ben je zo in andere steden zoals Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Direct aanmelden

De locatie

Het adres bestaat uit twee gebouwen. Jados Delft 1 zit in het L-vormige A-gebouw op de begaande grond. Er zijn 7 studio’s van circa 30m2 waarvan één als kantoor dient. In deze studio met grote ramen die veel licht doorlaten heb je een eigen keuken en badkamer. In de keuken is er aansluiting voor een elektronisch kookstel. Ook hoort er bij elke studio een opslag(ruimte) en is er toegang tot een overdekte fietsenstalling en garage.

Activiteiten bij Jados Delft 1

We zijn letterlijk een kleurrijke locatie, zoals zichtbaar is op de foto’s, waar gezelligheid en ruimte voor iedereens wensen bovenaan staan. Naast de studio’s is er een grote, roze gemeenschappelijke ruimte waar er gezamenlijk kan worden gegeten, waar bewonersoverleg wordt gehouden en waar verschillende activiteiten gepland kunnen worden. Denk aan een spelletjesavond of een filmavond met huisgenoten/studenten van andere Delft-locaties. Ook is hier een gezamenlijke keuken en wasmachine. Op zaken op orde te houden hebben is er een wekelijkse schoonmaaktaak.

Huurprijzen

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 540,- en € 705,- per maand.