Waar zit Jados

Jados Delft 4
Studentenhuis

Jados Delft 4 bevindt zich in een groot studentencomplex van Duwo op de Campus van de TU in Delft. De universiteit, maar ook de Haagse Hogeschool Delft en InHolland Delft, zijn op loopafstand. Naar de binnenstad van Delft en het station is het ongeveer 10 minuten fietsen.

Het gebouw bestaat volledig uit studio’s exclusief voor studenten. Het gebouw is 22 verdiepingen hoog. De studio’s zijn ruim en hebben een eigen badkamer en keukenblokje. Het is mogelijk een koelkast en/of elektrisch kookstel te plaatsen (niet inbegrepen). Onder in het gebouw bevindt zich een fietsenstalling, kapper en zit de Spar University. Een kleine supermarkt voor de nodige boodschappen. Daarnaast zijn er restaurantjes waar je kan lunchen, koffie drinken of eten kan afhalen.

Direct aanmelden

Jados Delft 4

Het gebouw heeft twee ingangen. Je kunt de deuren naar de gezamenlijk ruimtes in het gebouw openen met een elektronische sleutel (Saltobutton). Er zijn ook drie liften in het gebouw. Voor de voordeur van je studio zelf heb je een persoonlijke sleutel. Bezoek kun je via de intercom binnenlaten. In het gebouw zijn er twee gezamenlijke ruimtes, namelijk een wasruimte en afvalruimte waar containers staan waarin je afval kan weggooien. In de wasruimte zijn wasmachines (met automatische zeeptoevoer) en wasdrogers aanwezig. Beneden in de centrale hal zijn de brievenbussen te vinden. Tevens zijn er studentbeheerders aanwezig voor een eventueel reparatieverzoek.

De studio’s van locatie Jados Delft 4 bevinden zich op de 5e etage. Op de gang waar je studio zich aan bevindt, wonen alleen Jados studenten. Het kantoor van de begeleiding zit naast deze gang met daartegenover de gemeenschappelijke ruimte.

In de gemeenschappelijke ruimte is alles aanwezig om te kunnen koken, samen te eten en er staat een bank met een tv. Er wordt doordeweeks bijna altijd samen gegeten. Daarnaast proberen we een avond in de week iets leuks met elkaar te doen van bakken tot een film kijken of bij mooi weer even wandelen of een ijsje halen.

Huurprijzen

De huurprijs bedraagt circa tussen de € 565,- en €605,- per maand (inclusief voorschot servicekosten, gas, water elektra en internet). Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je in aanmerking komt voor deze huurtoeslag.