MENU SLUIT

Groningen 7

Jados Groningen 7
Woonlocatie

Jados Groningen 7 is gevestigd in een nieuwbouwpand in het hart van Groningen. Het pand bestaat uit 4 verdiepingen met in totaal 32 wooneenheden en heeft een groot dakterras. De studio’s zijn gemiddeld 20 m2 groot. De studio’s aan de voorzijde hebben uitzicht op de Martinitoren. Sommige studio’s hebben een eigen balkon. Je kunt gebruik maken van een fietsenstalling. In een van de studio’s heeft de begeleiding haar werkplek.

Het Noorderplantsoen en andere parken liggen op loopafstand. Alle voorzieningen zijn verder in de buurt, net als de bushalte.

De huurprijzen inclusief voorschot servicekosten liggen tussen de € 790,- en € 920,- euro per maand. Voor deze studio’s is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op  www.toeslagen.nl om te controleren of je hiervoor in aanmerking komt.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle