MENU SLUIT

Home Capito Wonen

Capito Wonen heet vanaf nu Jados
Nieuwe naam, zelfde dienstverlening

Samen
in ontwikkeling

Jados, voorheen Capito Wonen, biedt begeleiding als je de diagnose autisme hebt en extra hulp kunt gebruiken bij studie, werk, zelfstandig wonen of een zinvolle invulling van je leven.

Jados in Nederland

Jados vind je in veel gemeenten door heel Nederland. Hier werken we met kleine, zelfstandige teams. Elk team is multidisciplinair en heeft expertise op begeleiding, autisme en werk. Wil je meer informatie over onze dienstverlening in jouw gemeente? Klik op de stad van je keuze of bekijk de kaart.


Bekijk de kaart

Wees het verschil

Bevlogen medewerkers die samen met onze cliënten er alles uit willen halen. Met oog voor het autisme, maar vooral de mens die je maakt wie je bent. We streven naar een open cultuur en hebben een platte organisatiestructuur waarbij voor iedereen geldt dat bij alles wat we doen het belang van de cliënt voorop staat.

Werken bij Jados

Laatste nieuwsBlijf op de hoogte

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan ongeveer tien keer per jaar onze nieuwsbrief.

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Cora