MENU SLUIT

Leven

Wat bieden we
jou?

Begeleiding bij het leven

Je loopt vast. Dat voelt niet prettig. Misschien komt het omdat je bijvoorbeeld moeite hebt met het opbouwen van een sociaal netwerk, het invullen van je vrije tijd of het aangaan van een liefdesrelatie. Of je weet niet of je wil gaan werken of studeren of loopt juist vast bij je studie of werk. Je hebt geen idee waar je de komende paar jaar naartoe zou willen werken.

Samen kijken waar jij plezier uit haalt

Het leven is in het algemeen meer dan wonen en werken of een opleiding volgen. Daarom kijken wij samen met jou waar jij plezier uit kunt halen en hoe dit in de toekomst verder vormgegeven kan worden. Er wordt een toekomstperspectief gecreëerd met doelen. We helpen je bij het vinden van een goede balans tussen inspanning en ontspanning, het maken van een dag/weekplanning, het aangaan en onderhouden van vriendschappen en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Jados biedt haar begeleiding op verschillende manieren aan. Als ambulante ondersteuning bij jou thuis of op je werk. Ook kun je op een locatie van Jados komen wonen. Heb je behoefte aan hulp bij autisme? Wil je overleggen wat bij jou past? Neem gerust contact met ons op.

Jados in Nederland

Jados vind je in veel gemeenten door heel Nederland. Hier werken we met kleine, zelfstandige teams. Elke team is multidisciplinair en heeft expertise op begeleiding, autisme en werk. Wil je meer informatie over de Jados dienstverlening in jouw gemeente? Klik op de stad van je keuze of bekijk de kaart.


Bekijk de kaart

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda