MENU SLUIT

Studietijd

Studietijd
zelfredzaamheid

Ontwikkel en ontplooi jezelf zodat je de studietijd succesvol en met plezier kunt doorlopen en werk toe naar zelfstandigheid.

Begeleiding tijdens
je studietijd

Als je gaat studeren verandert er veel. Je start met een nieuwe opleiding, je ontmoet  nieuwe mensen en misschien ga je ook wel verhuizen. Juist in deze periode kan begeleiding essentieel zijn om jouw studietijd succesvol te laten verlopen.

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid.  Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Bekijk hier wat Jados voor jou kan betekenen.

Jados in Nederland

Jados vind je in veel gemeenten door heel Nederland. Hier werken we met kleine, zelfstandige teams. Elke team is multidisciplinair en heeft expertise op begeleiding, autisme en werk. Wil je meer informatie over de Jados dienstverlening in jouw gemeente? Klik op de stad van je keuze of bekijk de kaart.


Bekijk de kaart

Contact

Voor vragen over aanmelden of het aanmeldtraject.
(Telefonisch op werkdagen tussen 9-12 uur en 13-16 uur.)

Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.


Charlotte
Anna
Adinda
Aanmelden