MENU SLUIT

Studietijd

Studietijd
zelfredzaamheid

Ontwikkel en ontplooi jezelf zodat je de studietijd succesvol en met plezier kunt doorlopen en werk toe naar zelfstandigheid.

Begeleiding tijdens
je studietijd

Als je gaat studeren verandert er veel. Je start met een nieuwe opleiding, je ontmoet nieuwe mensen en misschien ga je ook wel verhuizen. Juist in deze periode kan begeleiding essentieel zijn om jouw studietijd succesvol te laten verlopen.

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid.  Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Studeren met autisme

Als je studeert of gaat studeren en je hebt de diagnose autisme kun je bij Jados terecht in een studentenhuis of in je eigen woonomgeving. Wil je meer weten waar onze studentenhuizen zich bevinden? Ga dan naar de locatiepagina. Daar staan alle steden waar we begeleiding bieden. Ook kun je vaak al een inkijkje krijgen door middel van foto’s van de locaties.

Jados in Nederland

Jados vind je in veel gemeenten door heel Nederland. Hier werken we met kleine, zelfstandige teams. Elke team is multidisciplinair en heeft expertise op begeleiding, autisme en werk. Wil je meer informatie over de Jados dienstverlening in jouw gemeente? Klik op de stad van je keuze of bekijk de kaart.


Bekijk de kaart

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda