Ga naar kaart

Locatie
Groningen

Bij Jados Groningen bieden we:

Ambulante begeleiding in jouw eigen woonomgeving
Bij Jados werken we in de begeleiding aan het ontwikkelen van je zelfstandigheid en weerbaarheid, het vergroten van je sociale vaardigheden en aan je toekomst met een studie of een baan.

Woonbegeleiding in een studentenhuis of woonlocatie
In Groningen kun je komen wonen in een studentenhuis van Jados waar je samenwoont met meerdere (oud) studenten met autisme. Of op een Jados woonlocatie waar je meer zelfstandig woont.

Begeleiding bij het vinden van werk of coaching op je huidige werkplek
Als je werk zoekt of begeleiding nodig hebt op je huidige werkplek kun je in Groningen bij Jados terecht voor re-integratie (het vinden van werk) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek).


Aanmelden

Weet je niet precies wat je nodig hebt of wat het beste bij je past? Neem gerust contact op, zodat we hier samen naar kunnen kijken.


Aanmeldfunctionarissen

In Groningen heeft Jados
6 studentenhuizen en 1 woonlocatie

Studentenhuis
In een studentenhuis woon je samen met meerdere (oud) studenten met autisme. Je hebt een eigen slaap/woonkamer en er zijn gemeenschappelijke ruimtes. Je maakt onderling afspraken over het wel of niet samen eten, schoonmaken en andere huisregels. Iedere locatie heeft een gezamenlijke woonkamer, keuken en een werkplek voor de begeleiding.

Woonlocatie
Op een Jados woonlocatie woon je meer zelfstandig. Je hebt je eigen appartement of studio met keuken en badkamer. De begeleiding heeft een eigen appartement/studio. De werkplek voor de begeleiders en tevens de plek voor gezamenlijke activiteiten met andere bewoners van de locatie.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen

(tussen 9-12 en 13-16 uur)


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.


Christa
Charlotte
Adinda
Evelien