MENU SLUIT

Delft 5

Jados Delft 5
Woonlocatie

Jados Delft 5 is gevestigd in het complex Oostblok met in totaal 34 studio’s. Het complex heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes die je kunt gebruiken zoals de wasruimte, fietsenstalling en ontspanningsruimte. Jados beschikt hier over meerdere appartementen, waaronder een voor de begeleiding. Zij hebben hier een kantoor, maar tevens kan deze ruimte gebruikt worden voor samen koken of andere gezamenlijke activiteiten.

Oostblok ligt in de populaire groene wijk Vrijenban nabij het centrum.
Het complex ligt zeer dicht bij de snelweg A13 (binnen 2 minuten). Op korte afstand zijn er verschillende opties voor het openbaar vervoer. Met de fiets ben je binnen 6 minuten bij het treinstation van Delft. Vanaf dit station ben je binnen een kwartier in Rotterdam en Den Haag. Een parkeerplaats direct bij het complex is optioneel te huur.

De huurprijs inclusief voorschot servicekosten ligt op €920. Het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Kijk op www.toeslagen.nl of je hiervoor in aanmerking komt.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Rachelle