MENU SLUIT

Hulp bij autisme

Hulp
bij autisme

Jados biedt op diverse manieren hulp bij autisme. Denk bijvoorbeeld aan woon- of ambulante begeleiding of begeleiding bij (je weg naar) werk of tijdens je studie.

Hulp
bij autisme

Heb jij hulp bij autisme nodig? Jados is dé specialist in begeleiding bij de diagnose autisme in de levensfases werk en studie. Dit doen we door middel van ambulante begeleiding (begeleiding in je eigen woonomgeving) maar ook woonbegeleiding in een Jados studentenhuis of een Jados woonlocatie.

 

Hulp bij autisme en studeren

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid.  Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

 

Begeleiding bij autisme en werk

Ervaar jij ook dat werken of het vinden van een baan niet altijd makkelijk is. Misschien zit je al langere tijd zonder werk, weet je niet wat voor werk je leuk vindt of bij je past of vind je het moeilijk een passende werkplek te vinden. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of loop je vast bij het schrijven van een  sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld uit angst iets verkeerds te zeggen. Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.

Waar zit Jados?

Jados zit in veel steden door heel Nederland. Het verschilt per stad welke dienst(en) we bieden. Bekijk de kaart of klik op je voorkeursstad bij ‘Kies een locatie’ om de exacte mogelijkheden in jouw voorkeursstad te bekijken.

Jobcoaching, re-integratie, Naar werk, Werkfit en Modulaire dienstverlening biedt Jados inprincipe in heel Nederland aan. De steden zoals vermeld op de kaart of bij ‘kies een locatie’ bieden voor deze diensten geen compleet beeld, maar wel een indicatie.


Bekijk de kaart

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Cora