Ga naar kaart

Locatie
Zwolle

Bij Jados Zwolle bieden we:

Ambulante begeleiding in jouw eigen woonomgeving
Als je zelfstandig woont of gaat wonen in Zwolle, maar hierbij ondersteuning nodig hebt. Eén van onze medewerkers begeleidt je in je eigen woonomgeving en komt op afspraak bij je langs.

Wonen in een studentenhuis of woonlocatie
In Zwolle kun je komen wonen in een studentenhuis van Jados waar je samenwoont met meerdere studenten met autisme. Of op een Jados woonlocatie waar je meer zelfstandig woont.

Begeleiding bij het vinden van werk of coaching op je huidige werkplek
Als je werk zoekt of begeleiding nodig hebt op je huidige werkplek kun je in Zwolle bij Jados terecht voor re-integratie (het vinden van werk) of jobcoaching (het coachen op de huidige werkplek).


Aanmelden

Weet je niet precies wat je nodig hebt of wat het beste bij je past? Neem gerust contact op, zodat we hier samen naar kunnen kijken.


Aanmeldfunctionarissen

In Zwolle heeft Jados een gecombineerde locatie
voor studenten en werkenden

In Zwolle hebben we 1 grote locatie waar je kunt wonen als je studeert maar ook als je werkt of werkzoekend bent. De informatie op deze pagina zal binnenkort aangepast/aangevuld worden. Meer weten over de locatie Zwolle vind je in de links hieronder.

Aanmelden

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda