MENU SLUIT

Jados & NVA Magazine – editie juni 2022 – Stress

Oorzaak stress
zoeken in verleden

Samen met jou gaan we op onderzoek uit. Wat is er in je leven gebeurd dat maakt dat je hier nu tegenaan loopt? Waar zit jouw stress? Samen op zoek. Stapje voor stapje.

Begeleiding
tijdens je studietijd

Als je studeert of gaat studeren en je hebt de diagnose autisme kun je bij Jados terecht in een studentenhuis of in je eigen woonomgeving. Wil je meer weten waar onze studentenhuizen zich bevinden? Ga dan naar de locatiepagina. Daar staan alle steden waar we begeleiding bieden. Ook kun je vaak al een inkijkje krijgen door middel van foto’s van de locaties.

Woon je zelfstandig tijdens je studie maar kun je toch wat (ambulante) hulp gebruiken? Ook dat is mogelijk.


Jados studentenhuis Ambulante begeleiding

Gespecialiseerde coaching
bij (je weg naar) werk

Ervaar jij ook  dat werken of het vinden van een baan niet altijd makkelijk is? Misschien zit je al langere tijd zonder werk, weet je niet wat voor werk je leuk vindt of bij je past of vind je het moeilijk een passende werkplek te vinden. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of loop je vast bij het schrijven van een  sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld uit angst iets verkeerds te zeggen.

Het kan ook zijn dat je al een geschikte werkplek hebt maar dat je moeite hebt met de zaken die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld het werktempo, overzicht houden, contact met je collega’s of gesprekken met je leidinggevende. We zijn er voor zowel de werknemer als de werkgever.

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk.


Meer info