MENU SLUIT

Autisme begeleiding

Autisme begeleiding

Autisme begeleiding is de specialiteit van Jados. Jados biedt begeleiding als je de diagnose autisme hebt en extra hulp kunt gebruiken bij studie, werk, zelfstandig wonen of een zinvolle invulling van je leven.

Begeleiding
bij autisme

We bieden begeleiding aan volwassenen met autisme. Bij onze begeleiding houden uiteraard rekening met het autisme, maar kijken vooral naar jou als mens. Aanleg, omgeving en rijping hebben invloed op de ontwikkeling. Je wordt gevormd door wat je meemaakt in het leven.

De focus ligt hierbij op ontwikkeling. Samen gaan we op onderzoek uit door verbinding te maken met jouw (intuïtieve) kennis over jezelf. Steeds proberen we aan te sluiten bij jou.

Onze begeleiding kun je ontvangen in de levensfases studie of (je weg naar) werk.

We bieden begeleiding op de volgende manieren:

 • Wonen bij Jados
  Jados is een landelijke organisatie met 62 locaties. Verspreid door het hele land hebben we verschillende woonlocaties. De meeste woonlocaties zijn of gericht op studenten of op werkenden. Bij deze woonlocaties ligt de focus op het ontwikkelen van de zelfstandigheid.
 • Ambulante begeleiding
  Woon je zelfstandig maar heb je wel behoefte aan wat hulp? Dan is ambulante begeleiding misschien wel iets voor jou. De ambulant begeleider komt dan op afgesproken tijdstippen bij jou thuis.
 • Begeleiding bij (je weg naar) werk
  Op het gebied van werk bieden we verschillende trajecten. Afhankelijk van de situatie zijn er deze mogelijkheden:

  • Modulaire dienstverlening
   Als de stap naar werk nog heel groot is.
  • Werkfit
   Je wil je werknemersvaardigheden eerst vergroten/versterken voordat je aan het werk gaat.
  • Naar Werk
   Voor het daadwerkelijk vinden van een baan.

Aanmelden

Jados; begeleiding bij autisme

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Cora