MENU SLUIT

Autismeweek

Autisme
en grenzen

Het (leren) herkennen, aangeven en bewaken van grenzen is iets waar iedereen mee te maken heeft. Niet alleen voor mensen met autisme. Bij Jados is het thema grenzen altijd belangrijk.

Wij begeleiden mensen met de diagnose autisme. Dat doen we door de hele persoon, met diens verhaal als focuspunt te nemen. De mensen die wij helpen dragen ieder een eigen verhaal mee en juist in dát verhaal zijn wij geïnteresseerd. Hier liggen vaak (logische) puzzelstukjes voor het begrijpen van problemen in het heden. Samen met de cliënt geven we dit verhaal in het dagelijkse leven tijd en aandacht.

Grenzen aangeven en herkennen kan een onderdeel zijn in de begeleiding. Maar om een grens aan te geven moet je jezelf eerst iets waard vinden. Werken aan het zelfbeeld is daarom misschien wel een eerste stap. Dit is voor iedereen anders en daarom bieden we maatwerk begeleiding.

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

 


Onze aanmeldfunctionarissen staan voor je klaar.

Ben je niet in de gelegenheid om ’s ochtends telefonisch contact met ons op te nemen? In de middag zijn we op afspraak bereikbaar. Voor het maken van deze telefonische afspraak kun je mailen naar vragen@jados.nl Hier kun je ook naar mailen voor al je overige vragen.


Christa
Charlotte
Anna
Adinda